Såvejledning for Radise
Sådybde: 1 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 10-35 °C (20 °C)
Sådybde: 1 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 10-35 °C (20 °C)
Radisen er en tidlig afgrøde, og her kan alle være med. Faktisk bliver radiser knap så stærke, hvis de vokser i det kølige tidlige forår.
Du kan så fra februar til august. Så enten direkte i jorden eller forspir alt efter temperament.
Du kan med fordel så i klynger med for eksempel 5 frø i hver klynge og 15 centimeters afstand mellem hver klynge. Så i en dybde á 1 cm.
Selvom radiser er kuldehårdføre, kan du med fordel dække med fiberdug, så vokser de hurtigere.
Alle vores frø er økologiske - og mange af frøene er også biodynamiske.
Derudover er alle vores frø fra åbentbestøvede sorter (ingen F1 hybrider og ingen GMO), så du altid har mulighed for at høste dine egne frø.
Her kan du finde de mest holdbare forspiringsbakker på markedet!
Solide bakker der kan holde i 15+ år, i mange forskellige størrelser. Derudover er de produceret i europa af genbrugelige materialer.