Levering

Jul - Hvis du køber julegaver der gerne skulle nå frem før juleaften, har PostNord meldt ud at det skal afsendes senest d. 21 december. Jeg vil dog anbefale, at du bestiller før d. 15 omend muligt, i tilfælde af at vi får meget travlt her på kontoret 😊


Afhentning i Nårup
Du kan slippe for leveringsomkostninger og vælge "Afhentning på Nårupvej 21", hvis du har mulighed for selv at komme forbi og hente pakken. Vi befinder os lige nord for Gjern, ved hovedvejen mellem Aarhus og Viborg. Pakker kan afhentes i åbningstiden eller efter aftale - du får en mail når den ligger klar til dig.

Gratis fragt / PostNord - Pakkeshop
Ved ordrer over 300 kr. tilbydes gratis levering til pakkeshop.

PostNord - Pakkeshop: 30 kr.
Vælg mellem de 3 nærmeste udleveringssteder.

Postnord - Omdeling til privat: 40 kr.
Det er muligt at aftale med PostNord at pakken kan leveres i postkassen eller stilles ved døren, hvis du ikke er hjemme - læs mere på PostNords hjemmeside.

Leveringstid

I 2021 blev 93% af vores pakker til pakkeshop og 97% af vores pakker med omdeling til privat, leveret dagen efter afsendelse - så bestiller du før kl. 14, er der en god chance for at du har en pakke fra os allerede dagen efter 💪

Uden for Danmark
Vi sender også til Sverige, Findland, Norge, Færøerne, Grønland og Island, dog er det dit eget ansvar at tjekke lovgivning ift. import af frø i det givende land. Leveringsomkostninger bliver beregnet, når du indtaster leveringsadressen under checkout.


Vi gør opmærksom på, at der oven i leveringstiden vil være en behandlingstid på typisk 1-2 hverdage, fra din ordre modtages til den er pakket og afsendt.

Alle pakker er med tracking - du vil modtage en mail med trackingnummer når vi har behandlet din ordre.

Modtager du ikke en bekræftelsesmail eller mail om at vi har behandlet din ordre, må du meget gerne kontakte os for at sikre at ordre er gået igennem, og at vi har de korrekte kontaktoplysninger så pakken kommer sikkert frem til dig.


 

CO2-neutrale forsendelser

Hals Mose og CO2-neutrale forsendelser

Alle indlands pakker bliver fremover sendt med CO2-kompenseret forsendelse, gennem et samarbejde mellem PostNord og Den Danske Naturfond. Projektet handler om, at genoprette højmosen Hals Mose i Nordjylland, hvor mosen naturligt vil opsamle CO2, samt give levesteder for dansk dyreliv som blandt andet traner, natugler og kongeørne.

Julemærket

Julemærket

Bæredygtighed handler for os ikke kun om klima og miljø, men også social bæredygtighed. Derfor bliver alle pakker op til jul sendt med julemærker, hvilket betyder at vi med hver pakke giver en lille donation til de danske julemærkehjem. Du kan læse mere om julemærkefondens arbejde på www.julemaerket.dk.

FSC-certificeret emballage

Indpakning og emballage

Vi forsøger at bruge den emballage der skal til for at beskytte produkterne, og ikke mere. Emballage og indpakning er FSC-certificeret, og kan genbruges, genanvendes eller komposteres.