Såvejledning for Spinat
Sådybde: 1 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 5-25 °C (20 °C)
Sådybde: 1 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 5-25 °C (20 °C)
Hvornår:
Spinat er en afgrøde, som er sensitiv overfor de lange sommerdage.
Den dyrkes derfor bedst om foråret og efteråret eller i et drivhus vinteren over. Spinat kan faktisk spire helt ned til 5 grader, så den er helt oplagt at dyrke, når køkkenhaven ellers står tom.
Direkte såning:
Frøene sås direkte i jorden i en dybde på 1 cm. Jorden holdes herefter fugtig frem mod spiring.
Hvis du sår i rækker, kan du tynde ud til en afstand på 10-15 cm mellem hver plante. De frasorterede spirer, kan du hapse som mikrogrønt.
Alle vores frø er økologiske - og mange af frøene er også biodynamiske.
Derudover er alle vores frø fra åbentbestøvede sorter (ingen F1 hybrider og ingen GMO), så du altid har mulighed for at høste dine egne frø.
Her kan du finde de mest holdbare forspiringsbakker på markedet!
Solide bakker der kan holde i 15+ år, i mange forskellige størrelser. Derudover er de produceret i europa af genbrugelige materialer.