Nyhedsbrev

Spørgsmål om nyhedsbrevet

Jeg sender max. én mail per måned, og kun når der er noget værd at skrive om.

Jeg skriver altid et nyhedsbrev d. 1 januar, det sekundt vi får de nye sorter i butikken.

Derudover giver jeg også besked når vi f.eks. får vore frø-julekalendere i butikken, vores efterårsudsalg begynder, eller vi får nye produkter jeg er specielt begejstret for.

Der kan også snige sig nogle opslag med tips ind hist og her, der er relevant for sæsonnen.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at skrive din email ind i det grønne felt herover.

Hvis det ikke virker, er du altid velkommen til at skrive en mail til mig på kontakt@fantastiskefroe.dk, så jeg kan skrive dig på listen.

For at sikre at vi kun sender mail til folk der selv har skrevet sig op, får man sendt en mail hvor man skal bekræfte sin tilmelding.

Du ved at det virker, hvis du modtager en velkomst mail.

Hvis du ikke får en mail indenfor et par timer, kan du tjekke din spam-mappe. Er den der, skal du vælge at det ikke er spam - og er den der ikke, kan du skrive til mig på kontakt@fantastiskefroe.dk.

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, burde du modtage en mail hvor du skal bekræfte at du har skrevet dig op, og derefter en velkomstmail når tilmeldingen er lykkedes.

Hvis du ikke modtager nogen mail indenfor 10 min, skal du tjekke din spam-mappe, og sørge for, at markere mails fra os som ikke-spam.

Hvis du gerne vil sikrer at du står på listen, er du også altid velkommen til at skrive en mail til mig på kontakt@fantastiskefroe.dk. Så kan jeg tjekke om alt er som det skal være, på vores side.

I bunden af nyhedsbrevet står der "Afmeld", hvor du kan klikke for at afmelde.

Du er også meget velkommen til at skrive en mail til mig på kontakt@fantastiskefroe.dk, så jeg kan tage dig af listen.

Hvis der ikke står "Afmeld" i bunden:
Hvis der ikke står "Afmeld", men i stedet "Adminstrer notifikationer", er det ikke et nyhedsbrev, men en mail du får fordi du har skrevet dig op til at få besked, når et udsolgt produkt kommer på lager igen.

Hvis du klikker på "Adminstrer notifikationer" linket, kan du se hvilke produkter du overvåger. Hvis der står, at du ikke har nogle usendte profuktnotifikationer, vil du ikke modtage flere af disse mails, medmindre du skriver dig op til det på et nyt produkt.