Såvejledning for Kål
Sådybde: 0,5 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 10-30 °C (20 °C)
Sådybde: 0,5 cm
Spiretid: 7-14 dage
Spiretemperatur: 10-30 °C (20 °C)
Alle kåltyper kan sås fra marts til juli.
For at give den en god start kan du forspire den, men ønsker du at så direkte på voksestedet, er det bestemt også muligt. Her skal du dog være ude med fiberdug hurtigt for at beskytte planten.
Så i en dybde á 0,5 cm. Frøet spirer i løbet af de første fjorten dage og du kan typisk udplante den efter 1-2 måneder. Husk en planteafstand på 30-50cm og giv den godt med vand.
Alle vores frø er økologiske - og mange af frøene er også biodynamiske.
Derudover er alle vores frø fra åbentbestøvede sorter (ingen F1 hybrider og ingen GMO), så du altid har mulighed for at høste dine egne frø.
Her kan du finde de mest holdbare forspiringsbakker på markedet!
Solide bakker der kan holde i 15+ år, i mange forskellige størrelser. Derudover er de produceret i europa af genbrugelige materialer.