Ressourcer

Jeg har samlet en liste med nyttige links, hvor du kan få havetips og inspiration. Det er ikke reklame eller samarbejder, og der er ingen affiliate links - det er blot hjemmesider m.m. som jeg selv bruger og gerne vil slå et slag for.

 

Hjemmesider

Charlesdowding.co.uk - Deler haveviden om økologisk NoDig dyrkning, og er manden bag Charles Dowding 60 cell forspiringsbakkerne. Han har også en instagram profil @charles_dowding.

Havenyt.dk - En fantastisk hjemmeside fyldt med artikler om næsten alle have-emner. De udgiver også bladet Praktisk Økologi, som jeg altid ser frem til at læse næste udgave af.

Dyrk.nu - Hjemmesiden er udviklet af Praktisk Økologi, og giver nogle gode tips til at komme i gang med diverse afgrøder.

Have-Instagramprofiler der er værd at følge

The Farm Dream @thefarmdream - Mine kollegaer i Holland, der deler en masse gode havetips samt lidt om deres have-eventyr.

 

Mette Nørgaard @metteskreaunivers - Mette deler billeder og tips til hvordan hun dyrker året rundt, og udnytter pladsen i hendes have - men også nogle mere personlige og inspirerende opslag 💚

Johanne Mosgaard @englerod - Ekspert i at trylle fantastiske grøntsager om til den mest vidunderlige mad, der er