Ofte stillede spørgsmål

Bestilling og levering

Med standard levering tager det op til 5 hverdage at sende pakken + op til 2 hverdage for at behandle din ordre. Derfor kan det tage op til 7 hverdage fra du bestiller til du modtager din pakke. Hvis du efter 7 dage endnu ikke har modtaget din pakke, kan du skrive til kontakt@fantastiskefroe.dk og oplyse dit ordrenummer, og så finder vi en løsning. 

Om frø og produkter

Vores frø kommer fra leverandøre der har mange års erfaring indenfor branchen, og har samme grønne værdier som os. Frøene bliver laboratoretestet for at sikre en høj spireevnen, samt at frøene ikke indeholder sygdomme. Alle frø er dyrket ved økologer, og distribueret af frøvirksomheder der udelukkende håndterer økologiske produkter.

Vores største ønske er, at du skriver til os på kontakt@fantastiskefroe.dk eller finder os på Facebook eller Instagram, og fortæller os hvilken sort du leder efter. Så vil vi gøres vores bedste for at finde den. Vores udvalg indeholder på vores egne favoritter, og sorter som i har vist interesse for. Vores mål er at kunne opfylde alle dine frø-ønsker.